top of page
Corner of a Roof Gutter

Professionele dakwerker voor platte daken, hellende daken en daktimmerwerken

Platte daken en hellende daken

We zouden vandaag niet staan waar we staan zonder onze uitgebreide vakkennis op alle soorten daken, de inzet van ons team en onze opgebouwde reputatie. GP Algemene Dak- en gevelwerken is thuis op alle soorten hellende daken, platte daken met EPDM, Resitrix en roofing, samen met alle bijhorende daktimmerwerken.

nieuw dakleggen GP

Elk dak is toonbeeld van perfectie onder alle weersomstandigheden: zowel op vlak van veiligheid en duurzaamheid als op vlak van uitstraling en afwerking. Je dak of zolder meteen ook laten isoleren ? Of je gevel aanpakken? Ook voor deze werken kan je bij ons terecht. Zo kunnen we een totaalaanpak aanbieden. Geen idee welk dak het beste bij je situatie past? Laat je door ons adviseren.

We werken enkel met kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige afdichtingssystemen

Om bij te blijven, schoolt ons team zich geregeld bij

We maken gebruik van de laatste nieuwe technieken

We hebben oog voor een laag energieverbruik en hoog wooncomfort

Platte daken met EPDM

EPDM is een synthetische, Uv-bestendige rubberfolie met uiterst lange levensduur, ideaal voor een plat of licht hellend dak in nieuwbouw of renovatie. Een plat dak met EPDM plaatsen we in één stuk, met een naadloze afwerking waarbij geen brander aan te pas komt. Een plat dak met EPDM is bovendien het hele jaar door beloopbaar en quasi onderhoudsvrij. Dankzij een hoge elasticiteit maken scheuren of barsten geen kans en is je platte dak bestand tegen extreme weersomstandigheden!

plat dak GP
isolatie plat dak - GP

Platte daken met Resitrix

Resitrix is een kwaliteitslabel voor platte daken met milieuvriendelijk glasvezelgewapend EPDM- rubber van topkwaliteit, met een bewezen levensduur van minimum 50 jaar. Hierbij spelen, naast een vakkundige plaatsing (zonder vlam) door professionals als GP Algemene Dak- en gevelwerken, de thermisch gelaste, waterdichte naadverbindingen een belangrijke rol om tot een uitzonderlijke kwaliteit, garantie en levensduur te komen. Resitrix EPDM heeft een hoog rekvermogen om scheuren en perforaties te voorkomen.

Platte daken met roofing

Roofing, ook gekend als bitumen of dakleer, is nog steeds een populaire dakdichting voor een plat dak of licht hellend dak. Roofing is immers relatief voordelig en is goedkoper dan EPDM, heeft een lange levensverwachting en is een onderhoudsvriendelijke dakbedekking die ook van buitenaf kan geïsoleerd worden. Roofing is goed bestendig tegen vocht en scheuren of blazen zijn vrij eenvoudig te herstellen. Een plat dak met roofing wordt in meerdere lagen in stroken gelegd voor een duurzaam en waterdicht eindresultaat.

zijaanzicht dak GP 1_edited.jpg

Hellende daken

Naast platte daken is GP Algemene Dak- en gevelwerken uiteraard ook vertrouwd met alle soorten hellende daken, zoals dakpannen in beton of klei, tegelpannen, leien of dakplaten. We zorgen voor een perfecte plaatsing van je hellende dak, inclusief een hoogwaardige waterafvoer.

Daktimmerwerken

Vergt de plaatsing van je nieuwe dak ook de nodige daktimmerwerken? Een koud kunstje voor GP Algemene Dak- en gevelwerken. Ook al is daktimmerwerk vaak een ‘onzichtbare’ klus, dit vakwerk is cruciaal voor een sterk dak van hoogwaardige en duurzame kwaliteit die de hele dakconstructie moeiteloos draagt. Wij zijn al jarenlang specialist in vakkundig daktimmerwerk, gemaakt om heel lange tijd niet naar om te kijken.

contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Op zoek naar een aannemer in hellende daken of platte daken tot 15 km rond Boechout? Wij zijn je aanspreekpunt. Contacteer ons meteen voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page