top of page
Gevelbekleding header

Gevelbekleding in hout, crepi of met leien

Gevelbekleding: daar kan je alle kanten mee uit

Als aannemer in gevelbekleding kan GP Algemene Dak- en gevelwerken je gevel transformeren met hout, alu, leien, crepi, zink of sidings. Zo hebben we voor elke gevel wel een sluitende oplossing, steeds met kwaliteit en oog voor detail geplaatst. Indien gewenst kunnen we gevelbekleding ook combineren met isolatie . Met de juiste gevelbekleding pak je uit met een eyecatcher van formaat, weg je onvolkomenheden mooi weg zonder zware renovatie, bespaar je op je energiefactuur en bescherm je je gevel tegen alle weersomstandigheden.

voorgevel dakwerken GP 3

Onze geveloplossingen

Gevelbekleding in hout

Hout kan je hele woning meer dimensie, een natuurlijke uitstraling en tegelijk warmte geven en past bij elke woningstijl. Om je gevel met hout te bekleden werken we met hoogwaardige houtsoorten die beter bestand zijn tegen vocht.

Leien gevelbekleding

Leien gevelbekleding is de finishing touch voor een tijdloze, elegante en bijzonder duurzame gevel, die bovendien zowat onderhoudsvrij is. Deze gevelafwerking hoef je immers niet te schilderen of te vernissen. Leien gevelbekleding doorstaat zure regen, hitte en de tijd met glans.

Gevelbekleding in crepi

Sierpleister, gevelbepleistering of crepi is de ideale keuze voor een frisse gevel met een waaier aan mogelijkheden in kleur, afwerking en korreldikte om de look van je gevel te bepalen. Voor een strak uitzicht Crepi biedt een egale afwerking en degelijke bescherming tegen vocht.

Gevelbekleding in alu

Aluminium is een lichtgewicht, supersterk en flexibel materiaal om gevels af te werken waarbij energie-efficiëntie primeert. Gevelbekleding in alu is bovendien 100% recyclebaar en bestand tegen corrosie en alle weersomstandigheden.

Gevelbekleding in zink

Zink beschermt je buitenmuren jarenlang, past zich aan alle gevelvormen aan en is corrosiebestendig: van zodra zink in aanraking komt met vocht vormt er zich een beschermende laag die het corrosieproces tegengaat en een blauwachtige patina look creëert.

Gevelbekleding met sidings

Veelzijdige, duurzame, onderhoudsvriendelijke en flexibele sidings zorgen voor een mooie finish die je kan aanpassen aan je persoonlijke smaak, van subtiel tot opvallend in talrijke kleuren en dessins beschikbaar.

contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Welke gevelbekleding past het best bij jouw gevel, situatie en budget? Wij helpen je graag bij je keuze. Neem meteen contact op voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page