top of page
isolatiewerken

Aannemer isolatiewerken

Wij isoleren daken, gevels en zolders

Isolatie is vandaag niet meer weg te denken, net als de stijgende energieprijzen. GP Algemene Dak- en gevelwerken is specialist in het isoleren van daken, gevels en zolders. Dankzij gevelisolatie, dakisolatie en/of zolderisolatie investeer je in de toekomst, je laat je woning stijgen in waarde, terwijl je je energiekosten doet dalen

Onze geveloplossingen

Gevelisolatie

Gevelisolatie beschermt je woning, houdt tijdens de wintermaanden de koude buiten en de warmte binnen en in de zomer blijft het koel binnen en blijft de hitte buiten. In combinatie met gevelbekleding  zorg je voor een 2-in-1 oplossing en geef je je gevel ook een echte metamorfose.

renovatiewerken dak GP 1
isolatie plat dak - GP

Dakisolatie

Wij isoleren hellende daken aan de buitenkant (ook wel Sarkingdak genoemd), ideaal bij dakrenovaties zonder plaatsverlies binnen en voor extra bescherming van je dakconstructie. Deze dakisolatie wordt immers op het dakhout aan de buitenkant geplaatst. Platte daken vergen een andere dakisolatie. Ook hiervoor is GP Algemene Dak- en gevelwerken je specialist.

Zolderisolatie

Bij zolderisolatie gaan we het dak aan de binnenkant isoleren. Heel wat warmte gaat immers via je dak verloren. Zo slagen we erin je energiefactuur tot wel 30% te doen dalen. Wij isoleren zolders vakkundig, maar zorgen bovendien voor een naadloze afwerking met Gyproc.

Zolderisolatie.jpg
contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Op zoek naar een doeltreffende isolatieoplossing? Neem meteen contact op met GP Algemene Dak- en gevelwerken, aannemer in isolatiewerken voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page